Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 20 Lördag 21 maj Grattis Konstantin, Conny
Valuta
EUR 10.5 0.00 -0.005
GBP 12.43 0.05 0.047
USD 9.94 0.02 0.019
BÖRSEN 17:30
-0.42%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Delex Teknik AB

Forsheda

Legotillverkning inom tråd- och bandbockning med tekniskt avancerade detaljer till fordonsindustri och möbelindustri. Egen produkt: System Toolflex.


Delex Teknik AB är ett expansivt företag, specialiserat på tråd-, och bandbockning. Kunderna är främst stora underleverantörer till fordonsindustrin men även möbelindustrin utgör en betydande kundgrupp. Vi är starkt kundorienterade och erbjuder kvalitet, kapacitet, utveckling, verktygsframtagning mm. Produkter tas ofta fram i samråd mellan våra tekniker och kundens konstruktörer. På det sätet kan vi på ett tidigt stadium bidra med vår kunskap i trådbearbetning för att skapa en kostnadseffektiv produkt. Delex tillverkar och marknadsför också egna produkter som t.ex. System Toolflex,.

LEGOTILLVERKNING Vi tillverkar bockade kvalitetsdetaljer i tråd från 2 upp till Ø 14 mm samt band i varierande dimensioner. Detaljerna är ofta tekniskt avancerade, många pressvetsade / robotsvetsade till kompletta enheter. Hela verksamheten genomsyras av en stark kvalitetskänsla. EGNA PRODUKTER System Toolflex är ett flexibelt system av redskapshållare. Se hemsidan www.toolflex.com .

Vi har egen modern konstruktionsavdelning, samt utvecklings- och verktygsverkstad, där vi även bygger kompletta maskiner, och ser detta som en förutsättning för att vara en trovärdig och komplett utvecklingspartner för våra kunder. I vår moderna och flexibla maskinpark har vi kapacitet för trådbearbetning i Ø 2-14 mm , och band i varierande dimensioner.

System Toolflex

Snabbfakta

Antal anställda

46

Omsättning

103552

Organisationsnr

5563761484

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

värnamo näringsliv

Avdelningar

Metall
Metalltråd
Trådbockning
Trådsvetsning