Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 13
Söndag 29 mars
Grattis Jonas, Jens
Valuta
EUR 11.03 0.03
GBP 12.32 0.06
USD 9.9 -0.08
BÖRSEN 10:35
-3.00%

Delex Teknik AB

Forsheda

Delex Teknik AB är ett expansivt företag, specialiserat på tråd-, och bandbockning. Kunderna är främst stora underleverantörer till fordonsindustrin men även möbelindustrin utgör en betydande kundgrupp. Vi är starkt kundorienterade och erbjuder kvalitet, kapacitet, utveckling, verktygsframtagning mm. Produkter tas ofta fram i samråd mellan våra tekniker och kundens konstruktörer. På det sätet kan vi på ett tidigt stadium bidra med vår kunskap i trådbearbetning för att skapa en kostnadseffektiv produkt. Delex tillverkar och marknadsför också egna produkter som t.ex. System Toolflex,.

LEGOTILLVERKNING Vi tillverkar bockade kvalitetsdetaljer i tråd från 2 upp till Ø 14 mm samt band i varierande dimensioner. Detaljerna är ofta tekniskt avancerade, många pressvetsade / robotsvetsade till kompletta enheter. Hela verksamheten genomsyras av en stark kvalitetskänsla. EGNA PRODUKTER System Toolflex är ett flexibelt system av redskapshållare. Se hemsidan www.toolflex.com .

Vi har egen modern konstruktionsavdelning, samt utvecklings- och verktygsverkstad, där vi även bygger kompletta maskiner, och ser detta som en förutsättning för att vara en trovärdig och komplett utvecklingspartner för våra kunder. I vår moderna och flexibla maskinpark har vi kapacitet för trådbearbetning i Ø 2-14 mm , och band i varierande dimensioner.

System Toolflex

Snabbfakta

Antal anställda

41

Omsättning

85794

Organisationsnr

5563761484

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

värnamo näringsliv

Avdelningar

Metall
Trådbockning
Trådbearbetning
Trådsvetsning