Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39
Måndag 24 september
Grattis Gerhard, Gert
Valuta
EUR 10.32 -0.01
GBP 11.5 0.01
USD 8.79 0.00
BÖRSEN 08:35
0.67%

R-Kås Aktiebolag

GNOSJÖ

R-Kås AB grundades 1972 i ett garage i Gnosjö, mitt i Sveriges industritätaste bygd. Ännu idag håller vi till här på en ort som är genomsyrad av den så kallade Gnosjöandan kännetecknad av stor flexibilitet samt vänskapligt och kompletterande samarbete mellan olika företag i trakten. 


Vi har fokus på legotillverkning av tråddetaljer i dimensioner från Ø2-16 mm i stål och rostfritt. Vår specialitet är trådbockning i CNC-styrda maskiner och tillverkning av runda trådringar samt svetsade trådnät i olika storlekar.


I företagens tjänster ingår dessutom excenterpress, punktsvetsning, stuksvetsning, tigsvetsning, mig-svetsning och robotsvetsning.


Legotillverkning:  • CNC-styrda trådbockningsmaskiner Ø 2-16mm.

  • Excenterpressar 4-50 ton.

  • Punkt-stuksvets 20-63kwa.

  • Mig-tig-robotsvets. lödning.

  • Mekaniska trådbockningsmaskiner-trådringsmaskiner

NYHETER

Ny företagsfilm på R-Kås

Under året som gått har vi tagit fram en ny företagsfilm som visar upp vår verksamhet. Filmen visar våra nyutbyggda lokaler där vi arbetat med att skapa ett bättre...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

31

Omsättning

40308

Organisationsnr

5563489904

Kommun

GNOSJÖ

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Legotillverkning, stålnät, stålring, Trådnät, Trådring, press, tigsvets, migsvets, Robotsvets, Ståltråd, trådbock, Nät, Trådgaller, rk-ås, rkås, Punktschweißen, Drahtbearbeitung, Drahtbiegen, Pressing, Spot welding, Wire working, Wire bending, Trådring, pressning, Punktsvetsning, trådbearbetning, trådbockning

Avdelningar

Metall
Trådbockning
Trådbearbetning
Trådprodukter
Trådsvetsning